Ismerj meg minket!

Üdvözöllek a Mimical Kozmetika oldalán!

Tisóczkiné Baranyai Tímea vagyok, kozmetikus mester. Imádom a hivatásom, számomra a rendszeres bőrápolás és bőrvédelem elsődleges fontosságú. Szakemberként ez természetes, de én éppen azért szeretem ezt a szakmát, mert úgy gondolom, a különbözőségeink ellenére ez az egy pont közös mindenki életében.

Folyamatosan képzem magam, tanárként éppúgy, mint szépségipari szakemberként. Az emberi és tradicionális szakmai értékekben hiszek. Örömmel segítem a nőket és férfiakat, hogy külső megjelenésükkel, ápoltságukkal kivívják környezetük elismerését, egyben erősödjön a magabiztosságuk.

Mivel foglalkozunk a mindennapokban?

A Mimical Kozmetika sokrétű szolgáltatást kínál a kozmetikus szakemberek, tanulók és vendégek számára.

Kozmetikai kezeléseink

Bőrápoló, védő és nyugtató kezeléseinkkel várunk kozmetikánkban, modern, csendes, pihentető környezetben.

Tanácsadás

Olyan programokat állítottunk össze vendégeink számára, amelyek segítenek elérni, hogy otthon saját maguk el tudják készíteni a személyre szabott arc- és bőrápolási gyakorlatokat, valamint a személyiséghez, egyéniséghez leginkább passzoló sminket.

Kozmetikus képzés

Kozmetikusok számára többféle képzési programot hoztunk létre. Elméleti és gyakorlati képzéssel várjuk azokat a szakembereket és tanulókat, akik érdeklődnek a precíz, professzionális szempilla-hosszabbítás iránt. Emellett létrehoztunk egy speciális programot, amely során azon kozmetikusok számára nyújtunk segítséget, akik tanulót alkalmaznak a szalonjukban.

Oktatóközpont,
képzési helyszín

Szalonunk az elismert Phandy’s márka hivatalos oktatóközpontja, emellett helyet biztosítunk olyan kozmetikai cégek számára is, akiknek szükségük van professzionális környezetre a gyakorlati oktatásaikhoz.

Fordulj hozzánk bizalommal!

Hívj minket

Nyitvatartás

bejelentkezés alapján,
hétfő - péntek 10:00-18:00 óra között

Mimical Kozmetika minden jog fenntartva © 2019  -  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelem