KEZELÉSEINK

Arc és dekoltázs kezelések

Problémás bőr kezelése

A kellemetlen bőrproblémák csorbíthatják önbizalmunkat. A pattanások, mitesszerek, aknék nem megfelelő kezelése viszont számos bonyodalmat okozhat, például tartós hegeket vagy fájdalmat. Épp ezért hoztuk létre ezt a kezelést, hogy a bőrproblémákat lehetőségeink és szakmai kompetenciáink keretein belül javítsuk, megoldjuk. Felépítünk egy személyre szabott bőrápolási rituálét, az aktuális bőrállapothoz igazítva, hogy a lehető legrövidebb időn belül kialakuljon egy egészségesebb bőrkép. Kezelésünket elsősorban aknés bőrű vendégeknek ajánljuk.

Gyorsan – jót kezelés

A bőrápolás kiemelten fontos a mindennapokban, ugyanakkor munka mellett nehéz kivitelezni. Sietős, kevés idővel rendelkező vendégeink részére épp ezért kialakítottunk egy rapid kezelést. Ehhez a kezeléshez kiváló segítség számunkra a számtalan ampulla a Babor cég termékei közül, melyek segítségével rövid idő alatt tudunk nagy mennyiségű hatóanyagot juttatni a bőrbe.

Bőrünk meghálálja a törődést: sokkal simábbá, egyenletesebbé, hidratáltabbá válik a kezelést követően.

Tenger-mély kezelés

Ezt az exkluzív kezelést előzetes egyeztetés után tudjuk elvégezni vendégeinken. A tenger mélyéről származó tiszta és rendkívül hatásos hatóanyagok és a különleges rituálé teszi varázslatossá ezt a kezelésünket.

A kezelés után a  bőr sokkal egészségesebbé, ragyogóbbá válik.

A kezelés során nem csak a bőr frissülhet fel, de vendégünk is teljesen ellazulva távozhat szalonunkból.

Rózsás kezelés

Bőrünk megérdemli az extra kényeztetést. Rózsás kezelésünk pedig gondoskodik róla!

Három különleges rózsafaj adja azt a hatóanyag együttest, amely a kezelés alatt hatásával, illatával rabul ejti vendégeinket. Romantikus hangulatot és érzéki hatást kedvelőinek ajánljuk.

Lassuló idő kezelés

Az első ráncok kialakulása sokakat zavarhat. Szerencsére ma már a megfelelő kezelésekkel könnyen féken tarthatóak!

Tudományos kutatások eredményei alapján készült kezelési programunk célja, hogy felvegye a harcot az idő múlásával. Az öregedés nem állítható meg, de hatékonyan lassíthatók, a már látható jelek finomíthatók.

Kívánság kezelés

Jól tudjuk, hogy kezeléseinken részt vevő vendégeink eltérő igényekkel rendelkeznek. 

Épp ezért létrehoztunk egy olyan kezelést, ami személyre szabottan alkalmazkodik a vendég elképzeléseihez! Ennek során figyelembe vesszük az egyéni kezelési kívánságokat, a vendég idejét és lehetőségeit.

Gépekkel történő kezelés

Hagyományos kezeléseink hosszantartó eredményt biztosítanak. Viszont gépekkel történő kezelésünk még látványosabb eredményt ad!

Modern technika innovatív eszközeivel kezeljük a vendégek bőrét a még intenzívebb hatás érdekében.

Fókuszban a szem

Szempilláink, szemöldökünk meghatározzák arcunk karakterét. Viszont nem is olyan egyszerű megtalálni, hogy melyik forma vagy szín passzol legjobban hozzánk.  Segítünk az ideális forma és színvilág kialakításában, a harmonikus megjelenés érdekében.

A különbség azonnal látható!

Bejelentkezés

Egyéb kezelések

Simán megy

A sima bőr sokak számára megnyugtató érzéssel jár. Viszont a fájdalmas és időigényes procedúra könnyen elveheti vendégeink kedvét az otthoni szőrtelenítéstől. Mi gyantával vesszük fel a harcot a nem kívánt szőrszálakkal szemben. 

Kezeléseink alapja diszkréció, így vendégeinknek még az intim területeken történő szőrtelenítés sem lesz kellemetlen élmény. 

Női és férfi vendégeink is egyaránt igénybe vehetik szolgáltatásunkat.

 

Szempilla-hosszabbítás

A dús, hosszú szempilla a nőiesség egyik alappillére, azonban nem mindenkinek adatik meg, hogy természetesen csodás pillái legyenek. Kezelésünk során 

szálanként hosszabbítjuk meg a vendég saját szempilláit. A hatás fokozása színes pillákkal lehetséges. Filozófiánk a természetes és viselhető pillasor applikálása.

Tanácsadás

A napi bőrápolási rutin kialakítása rengeteg kérdést vet fel. Épp ezért jól jön, ha van profi segítség! Tanácsadásunk során segítünk felépíteni egy személyre szóló bőrápolási rituálét, a bőr egészségének védelme, állapotának megőrzése vagy javítása érdekében. Smink tanácsadásunk lehetőséget biztosít a saját smink elkészítéséhez szükséges mozdulatok gyakorlására.

Így a kezdő sminkhasználók is rövid időn belül magabiztossá válhatnak!

 

Jelentkezz be most!

Hívj minket

Nyitvatartás

bejelentkezés alapján,
hétfő - péntek 10:00-18:00 óra között

Mimical Kozmetika minden jog fenntartva © 2019  -  | Készítette Beauty Marketing Experts

Adatvédelem